Vrouwen Wielerploeg BroedBloedersAfgelopen zondag zond BroedBloeders zijn mooiste vrouwen uit richting de Hel van het Noorden om er dappere flandriens persoonlijk over elke Franse kassei te trekken. Binnen de Rent-a-Band formule leverde BroedBloeders er een jazztrio met saxwonder Frank Deruytter om de VIP tent op te vrolijken. Helaas, het mocht niet zijn voor Tom Boonen… Maar er is hoop: om de Vlaamse wielertoekomst weer nieuw leven in te blazen, richtte BroedBloeders met de steun van platenlabel PIAS een gloednieuwe koersploeg op.

De allereerste wielerequipe met artistieke inslag is een feit en telt momenteel 18 koersgekken die met BroedBloeders en PIAS logo’s op de koerstrui ons Belgenland zullen doorkruisen. Automobilisten zijn gewaarschuwd! Volg alles op de voet via de button wielerploeg op deze site. Inschrijven om mee te rijden kan nog altijd via renaat.vanginderachter@broedbloeders.be. Trappisten tijdens de rit zijn toegestaan, wespen en droge broden ten strengste verboden!

En hoe zot van koers we bij BroedBloeders zijn, legde huisfotograaf Thomas De Bruyne vast in deze reportage: Parijs-Roubaix 2010

Kwestie van het nuttige aan het aangename te paren…

Tot ergens onderweg,

De BroedBloeders