Met klinkende titels als “Racist” en “Multikul” heeft Han solo er als allereerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen 2 avondvullende shows op zitten. Steevast stond hij op de barricades, ging hij zijn volk voor, reikte hij oplossingen aan de verziekte politiek en bracht hij komisch heil om de gemoederen te bedaren… Canvas zond dit tot 2 maal toe uit, [PIAS] Comedy vereeuwigde ’s mans pleidooien op DVD en nationale topkranten penden 4-sterren recensies neer.

Moet Han solo daarvoor bedankt worden? In principe niet. Maar hij zou het wel appreciëren… Daarom maakt hij nog een 3de show. In “Han solo bedankt” krijgt het publiek de ultieme kans om Han solo te bedanken voor zijn jarenlange maatschappelijke inzet.
Verwacht van Han solo dus opnieuw tonnen dubbele bodems en kilometers diepgang! Hij roept nog harder dan voorheen en gaat nog meer op in zijn unieke woede-uitbarstingen. Alleen zo kan hij werken aan een betere wereld. Han solo wordt niet anders, hij wordt beter!

Acteur/regisseur Han Coucke is naast de bedenker/vertolker
van Han solo tevens de regisseur van comedians als Philippe Geubels, Freddy De Vadder, Henk Rijckaert en Steven Mahieu. Als stichtend lid van het bejubelde duo Gino Sancti, maakte hij vorig decennium 5 avondvullende cabaretvoltreffers. Daarnaast is hij een autoriteit als lesgever bij diverse comedyworkshops over het hele land. En tegenwoordig is hij een veelgevraagd ‘mediawatcher’: zo kroop hij voor ‘Reyers Laat’ in de huid van menige politieke partij richting 14/10 én parodieert hij samen met muzikant Wouter Berlaen elke week een hekel feit in het populaire ‘En nu serieus’ op Radio 2. Kortom, ‘the hardest working man’ in comedyland.

Meer info: www.han-solo.be