Daar zit BroedBloeders voor iets tussen als we de terugblik van P-Magazine op de beste comedy van  2010 bekijken. In P’s comedy-rapport staat Ter Bescherming van de Jeugd op de 8ste plaats dankzij hun grensverleggende psycho-comedy. De Laurel & Hardy van de Vlaamse comedyscene vervoegden nog maar recent de artistieke BroedBloedersstal en beloven plechtig in 2011 niet alleen hun hilarische theatershow “California” te hernemen maar ook op een gloednieuwe avondvuller te broeden!

Thumb

Nog meer lachen? Onze habitué des huizes Han solo schopt het nog iets verder in diezelfde top tien tot op de 6de plaats met “Multikul”. Hij strandt daarmee nog voor Geert Hoste, wat hem bij het goede voornemen brengt om de godfather van de Vlaamse stand-up comedy in 2011 door enkele Albanese vrienden om te laten leggen. Ka-boom!

Zijn alter ego Han Coucke mag bovendien een tweede pluim opsteken voor zijn regiewerk bij Freddy De Vadder, de numero uno van P’s comedy-overzicht 2010. Ook topcomedian Philippe Geubels deed ondertussen al beroep op Coucke’s regiekunsten om in 2011 aan de top van dit lijstje te staan met zijn nieuwste show. Go Philippe!