De Kleine Avonden 2009Afgelopen zaterdagavond viel in de Brusselse AB het doek over de Nekkawedstrijd 2009. Gentenaar SAF schoot de hoofdvogel af. Hij mag verschijnen op Nekkanacht 2010 – in goed gezelschap van Raymond die dan zijn zestigste verjaardag viert.

Ook Senne Guns, Renee Van Bavel en Überdope lieten zich opmerken en sleepten zo de drie tickets in de wacht voor “Nekka: De Kleine Avonden 2010”. Deze concertreeks ter promotie van nieuw Nederlandstalig talent loopt al sinds 2002 in de Vlaamse culturele centra en is ondertussen dé springplank naar het grote publiek gebleken.

Eerder bleken jonge honden als Hannelore Bedert, Buurman, Mira en Jackobond de ‘blijvertjes’ na het coachings- en speeltraject dat ‘De Kleine Avonden’ voor hen uitstippelde.

In “Nekka: De Kleine Avonden 2010” bundelen BroedBloeders VZW en Nekka VZW opnieuw de krachten om drie originele acts uit de recentste Nekkawedstrijd de baan op te sturen met één enkele missie: het Grote Publiek inpakken met nieuwe Kleine Liedjes!

Samen met o.a. Raf Walschaerts zullen deze Nekkafavorieten een avondvullende voorstelling creëren waarin hun eigen Nederlandstalig werk centraal staat. Samen én toch apart. Te zien in de Vlaamse theaters vanaf september 2010.

Alle details op: www.dekleineavonden.be