[slide title=”Erhan Demirci”]

Als zoon van een Turkse mijnwerker experimenteerde Erhan Demirci met comedy tijdens zijn studentenjaren. Net als Boeva is hij één van de grote beloftes binnen het Vlaamse comedylandschap. Daar zit zijn finaleplaats op de
Culture Comedy Award 2009 voor iets tussen én de juryprijs van de prestigieuze 123 Comedy Award 2010 in de Antwerpse Arenbergschouwburg.

Als master of ceremony presenteerde deze jonge Turk de hele ‘Hakims of Comedy’ tournee vlot aan elkaar in 2010-2011.

[/slide]

[slide title=”William Boeva”]William Boeva schrijft en speelt comedy vanuit z’n eigen leefwereld en die is groter dan de man zelf lijkt. Van Little Britain tot Family Guy, van Jackass tot zelfs Susan Boyle… it’s all in him! Het komt onverbloemd uit een mond groter dan ‘s mans schaduw. Dat hij Antwerpenaar is, is louter toeval.
Sinds hij de 123 Comedy Award 2010 wegkaapte en tourde als voorprogramma van Han solo, beschouwt de comedywereld hem als zeer beloftevol. Boeva zelf vindt zich meer een man van kleine stapjes.[/slide]

[slide title=”Han solo”]

Met klinkende titels als ‘Racist’ en ‘Multikul’ heeft Han solo er als allereerste extreemrechtse stand-up comedian van Vlaanderen 2 avondvullende shows op zitten. Steevast stond hij op de barricades, ging hij zijn volk voor, reikte hij oplossingen aan de verziekte politiek en bracht hij komisch heil om de gemoederen te bedaren… Canvas zond dit tot 2 maal toe uit, [PIAS] Comedy vereeuwigde ‘s mans pleidooien op DVD en nationale topkranten penden 4-sterren recensies neer.

Moet Han solo daarvoor bedankt worden? In principe niet. Maar hij zou het wel appreciëren… Daarom maakt hij nog een 3de show. In ‘Han solo Bedankt’ krijgt het publiek de ultieme kans om Han solo te bedanken voor zijn jarenlange maatschappelijke inzet.

[/slide]