DOWNLOADS VOOR ORGANISATOREN

Beste organisator, boeker of programmator. Hieronder vinden jullie enkele downloadbare bestanden per productie. Hebben jullie nog vragen of zijn jullie op zoek naar ander materiaal? Contacteer ons!

 • Algemeen

  Download hier ons aanbod 2024 – 2025.

 • The one and lonely - Gunter Lamoot

  Download hier de affiche. Vermeld bij gebruik de credits (Studio Caro). Dit ontwerp mag niet bewerkt wordt. De affiche mag enkel in zijn totaliteit gebruikt worden.
  Download hier de promotekst.
  Download hier de technische fiche en het lichtplan.
  Download hier een scène-foto.

 • Dit is Europa - Hendrik Vos & Frans Grapperhaus

  Download hier de promotekst.
  Download hier een interview.
  Download hier het affichebeeld.
  Download hier een scene-foto. Vermeld bij gebruik copyright: Pelle De Brabander
  Download hier de technische rider.
  Download hier de Chamsys file for conventional light.

 • Al Andalus - Khalid Benhaddou

  Download hier een portretfoto van Khalid Benhaddou. Vermeld de fotograaf: Pieter Verhaeghe.
  Download hier het lichtplan en technische fiche van deze voorstelling.

  Promotekst:
  Khalid Benhaddou is o.a. opiniemaker, auteur en imam. Hij trekt al jaren het hele land door om met zijn diverse lezingen anderen te inspireren. Khalid schreef ondertussen ook al enkele boeken, zowel individueel als met andere auteurs, zoals Emilie Le Roi, Patrick Loobuyck en Bart De Wever.
  Khalid gelooft sterk in dialoog. Zowel tussen mensen als tussen gemeenschappen. Hiervoor is het zeer interessant om elkaar en elkaars verleden goed te begrijpen.
  Niet veel mensen weten dit maar de islam maakt integraal deel uit van het Europese erfgoed. Terwijl christelijk Europa in de duistere Middeleeuwen leefde, was het islamitische Spanje van de 8e tot de 12e eeuw een baken van cultuur en een doorgeefluik van kennis die de renaissance mogelijk maakten.
  Tijdens dit ‘Gouden tijdperk van de islam’ bloeiden de wetenschappen, de landbouw, de economie en de cultuur. Joden, christenen en moslims leefden onder islamitisch bestuur samen. En niet zomaar samenleven in de multiculturele betekenis van het woord, want ze hadden interactie met elkaar, het was een culturele en intellectuele samensmelting.
  Tegen het eind van de middeleeuwen raakte de islamwereld echter in verval. En nog altijd vertonen Islamitische landen op alle relevante graadmeters een enorme achterstand op het Westen. Waar ligt dat aan en hoe keer je het tij?

 • Over gamen of game over? - Tom Cools

  Download hier de foto. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Peter Verdonck).
  Download hier de promotekst.
  Download hier de technische fiche en het lichtplan

 • ça va!? - Tom Cools

  Download hier de foto. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Peter Verdonck).
  Download hier de promotekst.
  Download hier de technische fiche en het lichtplan.

 • Heren van opstand - Jean Paul Van Bendegem en Daan Vandewalle

  Promotekst: Professor Jean Paul Van Bendegem en pianist Daan Vandewalle zijn heren van opstand want ze reiken elkaar in deze voorstelling de hand (sic), de toets en het symbool.
  Heel veel moet er immers nog uitgeklaard worden in deze wereld. Is muziek wiskunde, of juist niet? Want als dat zo is , is wiskunde dan ook muziek? Bestaat er zo iets als muziek die geen muziek is, en indien ja, is er dan ook wiskunde die geen wiskunde is? De heren van opstand zijn het overigens volstrekt eens dat ze het vaak, soms ,dus niet altijd maar toch regelmatig oneens zijn, alhoewel ze beseffen dat, als men er echt niet meer uitgeraakt, men het nog altijd dialectiek kan noemen, of filosofie…. De wetenschap die bedreven wordt wanneer men het niet meer weet, of juist wel? Tenzij men vaststelt dat de woorden op zijn en men dan maar muziek speelt, of die nu wiskundig is of niet doet er meestal niet toe, tenzij soms wanneer het er wel toe doet. Dat is dan weer logica.
  Zoals u ziet en hoort, deze voorstelling zal wellicht meer antwoorden geven dan er vragen zijn, of omgekeerd, maar dat zal uiteindelijk het publiek voor zichzelf moeten beslissen.
  Tenzij ze er anders over denken…. En zoals gebruikelijk is in dit tijdsgewricht, is geen voorkennis vereist.
  Download hier het affichebeeld.

  De technische fiche zal hier downloadbaar zijn van als deze beschikbaar is.

 • Lezingen Dhr. Khalid Benhaddou

  Download hier foto’s van Dhr. Khalid Benhaddou

 • Islam, een nieuwe lichting - Khalid Ben Haddou en Erhan Demirci

  Download hier de promofoto.
  Download hier de promotekst.
  Download hier de technische fiche.

 • Dag Vader - Sam De Graeve

  Download hier de technische fiche.
  Download hier enkele scenebeelden.