Organisatoren

Beste organisator, boeker of programmator. Hieronder vinden jullie enkele downloadbare bestanden per productie. Hebben jullie nog vragen of zijn jullie op zoek naar ander materiaal? Contacteer ons!

Han solo's Mobilhome - De zomertour
Promotekst: Tijdens de lockdown ging Han solo in quarantaine in zijn mobilhome. 50 dagen lang maakte hij humoristische bijdrages geïnspireerd op de actualiteit, die dagelijks verschenen. En met groot succes. Dat humor in corona-tijden één van de belangrijkste behoeften is van de mens werd al snel duidelijk. De filmpjes werden een internethype, gingen viraal en werden meer dan 3 miljoen keer bekeken.
 
Han solo komt deze zomer naar je toe met een flitsende show, die brandend actueel is! Han solo kijkt hierin terug op zijn quarantaine en die van zijn medemens maar hij kijkt ook vooruit. Hoe moet het nu verder?
 
Kom naar Han solo’s mobilhome en lach zoals nooit tevoren, in openlucht en veilig.

Download hier de promofoto's. 

Download hier de technische fiche.

Algemeen
Download hier ons aanbod 2020 - 2021.
Maaike Cafmeyer en Peter De Graef - Hullep

Download hier de promofoto's. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Goran Despierre). Download hier de promotekst.

Download hier de technische fiche.
De Leeuwen van Vlaanderen - Erhan Demirci, Han Coucke en Latif Ait

Download hier de technische fiche en het lichtplan. Download hier de promofoto. Download hier de promotekst.

Han solo - Retro
Download hier het affichebeeld.  Download hier de promotekst.
Han solo - Jubilee
Download hier het affichebeeld. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Nick Proot). Download hier het affichebeeld zonder tekst. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Nick Proot). Download hier de promotekst. Download hier Technische Fiche en Lichtplan.
Erhan Demirci - Wa make?
Download hier de foto. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Pieter Verhaeghe). Download hier het affichebeeld. Download hier de promotekst. Download hier de technische fiche en het lichtplan. Download hier enkele actiefoto's. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Cherryblossom D. Photography).
Latif Aït - Re:Latif
Download hier de foto. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Pieter Verhaeghe). Download hier de promotekst. Download hier de technische fiche en het lichtplan.
Han & Grietje
Download hier het affichebeeld. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Annelies Vanhove). Download hier de promotekst. Download hier de technische fiche en het lichtplan
Erhan Demirci - Doe Rustig
Download hier de foto. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (CherryBlossom D Photography). Download hier de promotekst.
Erhan Demirci - Komt goed
Download hier de foto. Vermeld bij gebruik de naam van de illustrator (Pieter De Poortere). Download hier de promotekst. Download hier de technische fiche en het lichtplan
Tom Cools - Over gamen of game over?
Download hier de foto. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Peter Verdonck). Download hier de promotekst. Download hier de technische fiche en het lichtplan
Yannick Noben - Oorlog in de klas
Download hier de foto. Download hier de promotekst. Download hier de technische fiche en het lichtplan
Frans Grapperhaus - Ik wou dat ik twee hondjes was
Download hier het affichebeeld. Download hier de foto's. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Wim Geudens). Download hier de promotekst.
De Humorklas - Radio 2
Download hier enkele sfeerfoto's. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Neil Van Craeynest). Download hier de promotekst.
Van de Schoonheid en de troost - Dirk De Wachter, Bram Nolf en Daan Vandewalle
Download hier de promofoto. Vermeld bij gebruik de naam van de fotograaf (Norbert Maes). Download hier de promotekst. Download hier de technische fiche
Islam, een nieuwe lichting - Khalid Ben Haddou en Erhan Demirci
Download hier de promofoto. Download hier de promotekst. Download hier de technische fiche.