Dat blijkt sinds de première van ‘Han solo bedankt’ een understatement, zo getuigt de vier-sterrenrecensie van comedykenner Karel Michiels in De Standaard: “… hij is wel een van de weinige professionele comedians die de maatschappelijke actualiteit een vaste plaats geven in hun shows”. Lees en gij zult geloven:

De ochtend na zijn première stond Han solo al live in de ether op Radio 2, waar hij in het ontbijtprogramma “En nu serieus” enkele ontboezemingen deed over zijn nieuwste show – in goed gezelschap van o.a. Lesley-Ann Poppe!

Nog meer positieve klanken over de man die zichzelf tegenwoordig tot allereerste ex-extreemrechtse stand-up comedian van Vlaanderen verklaart, lees je ook in Het Nieuwsblad, Gazet Van Antwerpen, Het Belang Van Limburg én op cobra.be. Check de vers aangevulde perspagina op www.han-solo.be!

In zijn nieuwste avondvullende show geeft hij met het axioma van Han solo antwoord op prangende vragen als “Mogen moslims lachen met homo’s?” Geestelijke vader Han Coucke mocht dit meteen ook uitleggen op Reyers Laat voor heel TV-kijkend Vlaanderen:

httpv://youtu.be/dx365s_RnBE

Een blik op de speellijst vertelt ons dat de kans nog klein is dat Han solo niet bij u in de buurt langskomt… reserveer dus tijdig uw tickets in uw favoriete theater