Het gaat vooruit, het gaat vooruit, het gaat verbazend goed vooruit… want naast Radio 1 pikt nu ook Radio 2 “De loatste man” als single op in dagelijkse rotatie, terwijl Berlaen zijn allereerste theatertour ‘Doezovoeurt’ afwerkt in schoon gezelschap van Maaike Cafmeyer en Ward Snauwaert. Check hier de passage van het drietal in De Zevende Dag op Eén:

httpv://youtu.be/Ei5-_XdoV50

httpv://youtu.be/wdirEzKpW-Y

Nekka-Nacht viert dit jaar zijn 20ste verjaardag en grijpt voor die jubileumeditie terug naar 10 vaste waarden van het Nederlandstalige lied, die elk eerder al de centrale figuur van het festival waren. Van Johan Verminnen tot Raymond van het Groenewoud én gerenommeerde noorderburen als Frank Boeijen en Thé Lau. Naast die 10 krasse knarren staan ook nog eens evenveel jonge leeuwen op de affiche, waaronder Berlaen. Bovendien mag Berlaen van Nekka op vrijdag 19 april in het Antwerpse Sportpaleis de ring in met Raymond! Een jeugddroom die werkelijkheid wordt.. en om de meester zelve te citeren: “je moest eens weten hoe gelukkig ik was.”

Nog t.e.m. 29 maart te zien in de culturele centra – zie speellijst. Na de Nekka-Nacht gaat Berlaen er weer stevig tegenaan en haalt hij zijn elektrisch trio waarmee hij de AB Club plat speelde weer van stal om de zomerfestivals van Zultse klanken te bedienen!