U kan het nog zo gek niet bedenken of BroedBloeders fikst voor u een instant artistieke, ludieke of educatieve productie. Met of zonder alle logistiek die daar voor nodig is. En binnen uw budget. Een muzakduo dat live speelt in de lift van uw appartement terwijl u viert dat u gescheiden bent? Een twaalfkoppig cocktailorkest dat drijvend op het zwembad van uw villa uw harem entertaint? Drie tenoren die een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde ode aan uw schoonmoeder brengen op haar tachtigste verjaardag?  BroedBloeders verenigt de nodige creatieve zielen om uw ideeën vorm te geven. Geen inspiratie? Geen nood! Dan bedenken wij wel iets.
Voor al uw aanzoeken één adres: info@broedbloeders.be

Bekijk de fotogalerijen:

  • Stad Eeklo reikt elk jaar THEO awards uit aan zijn vindingrijkste ondernemers en bestelt zijn muzikale omkadering in Rent-a-band formule (2010).
  • Rent-a-band in opdracht van AB Brussel op de uitreiking van de Brusselse cultuurprijzen. Clash of the titans… met Luc De Vos, Barbara Dex en John Terra! (2009)
  • Rent-a-band te land, ter zee en in de lucht. Ruim 1500 man op een feestboot valt voor de charmes van Coco Jr. (2009)
  • Stad Eeklo reikt elk jaar THEO awards uit aan zijn vindingrijkste ondernemers en bestelt zijn muzikale omkadering in Rent-a-band formule (2008/2009).
  • Rent-a-band goes arty in SMAK Gent. Jazz op maat met o.a. meestersaxofonist Frank Deruytter (2007).
  • Leki als afsluiter van het UNIZO project “Go North“, begeleid in Rent-a-Band formule van BroedBloeders (2007).