Deze releases zijn uitgegeven door BroedBloeders VZW, in samenwerking met PIAS.

Tweede full album in onvervalst Zults dialect van singer-songwriter BERLAEN. Inclusief gastbijdrages van Isabelle A, Maaike Cafmeyer en Kris De Bruyne. “Wouter Berlaen heeft na ‘Vanuivoeurt’  met ‘De loatste man’ opnieuw een juweel van een dialectplaat uit” aldus De Morgen (2012)

 

 

 

 

 

 

Han solo tekende bij [Pias] Comedy, dat “Racist” in het najaar van 2009 op DVD uitbracht. Canvas zond de hele show nationaal uit. Medio 2011 blikte Han solo zijn tweede DVD “Multikul” in. In-your- face! Luid & duidelijk… Boordevol extra’s!


 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 17 december 2010 rolde de Brusselse AB zijn schoonste dansvloer uit voor Patrick Riguelle & John Terra. Zij kwamen er met hun band feestelijk het eerste luik van “Songs from the Brill Building” afsluiten.

  • De theatertournee van dit opmerkelijke showbizzkoppel charmeerde zelfs topvocalistes als Lady Linn en Marie Daulne van Zap Mama, die mee het podium opsprongen die avond om hun lievelingssongs uit de befaamde Brill Building te brengen! Deze avond werd vereeuwigd op CD!

 

 

Vanuivoeurt

   • Vanuivoeurt ofte van nu af aan doet muzikant Wouter Berlaen een stap naar voren als singersongwriter. In zijn eigen dialect, het Zults. Als kortweg BERLAEN stelde hij op 24 maart 2011 zijn eerste plaat voor aan de wereld.

 

 

 

 

 

 

 

 

De DVD “Flamingo’s in de Polder” verscheen in het najaar van 2010 in zowel België als Nederland. Met “De prins op het witte paard” tourde Begijn onafgebroken bij de noorderburen en daarom staat het nu al vast dat grote happen uit die show als extra zullen prijken op Begijns allereerste DVD. Asjemenou! Lekker voordelig…

 

 

 

 

 

 

 

    • Eind 2010 verhief cabaretduo Gino Sancti ons DVD-landschap tot een hogere dimensie met de release van hun DVD “V.I.P.”
     Duizenden ingewijden die deze succesvoorstelling al in de theaters meemaakten weten wat deze 4de en 5de dimensie teweeg kan brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     • Han solo zegt wat niemand durft denken en verklaart zichzelf tot allereerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen. Vreemdelingen, vrouwen, homo’s, Walen… zowat elke  minderheidsgroep moet eraan geloven in zijn debuutshow “Racist”. Vastgelegd op DVD & gezien op Canvas. Verdeeld door PIAS Comedy (2008-2009).