Vier gloednieuwe BroedBloedersprodukties trokken zichzelf onder de nodige media-aandacht op gang met de bedoeling dit nieuwe cultuurseizoen zoveel mogelijk eer aan te doen. Frank Bongers ging als filmmaker op pad om al dit moois op zijn manier in de kijker te zetten. Zet u, neem uw tijd en geniet:

Han solo “Multikul”

httpv://www.youtube.com/watch?v=yz3wCJVkGY0

“Groen lachen op het scherp van de snede” volgens Het Nieuwsblad, “een bijzonder raak en accuraat portret” dixit De Morgen. De Standaard gooit met complimentjes én met sterren, vier stuks om precies te zijn.

Patrick Riguelle & John Terra “Songs from the Brill Building”

httpv://www.youtube.com/watch?v=3-0SSIlgfOU

“John Terra is een groep” blokletteren Het Laatste Nieuws en Het Belang Van Limburg. In De Rode Loper prijst notoir muziekgek André Vermeulen dit nieuwe showbizzkoppel om zijn “puur vakmanschap, over de genres heen”.

Maaike Cafmeyer & Nele Bauwens “Wat heeft u belet te komen?”

httpv://www.youtube.com/watch?v=WlJ7jCKxxFw

Gezien op De Laatste Show en nu al in menig uitverkocht theater ten velde. Tickets reserveren moet snel, wil u deze dolgedraaide blondines live hun slag zien leveren met theatergoden als Shakespeare

Überdope, Senne Guns & Renée Van Bavel “Nekka: De Kleine Avonden 2010”

httpv://www.youtube.com/watch?v=8x_6wlrZU4I

Net als Hannelore Bedert, Buurman, Mira en vele andere jonge honden voor de leeuwen gegooid bij De Kleine Avonden en binnenkort wereldbekend van hun eigen Nederlandstalig werk…