Gentse Zeehaven, 29 november 2009 om 14u

Er zijn nog zekerheden in het leven. Han solo gaat trouwen! Maar de allereerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen huwt niet zomaar een vrouw. Han solo wil een echte vrouw. Eén die nog respect heeft voor haar man en levenslang ten dienste staat van haar gezin. Hij vond ze dan ook in Marokko…

Met zijn multicultureel huwelijk wil Han solo alle Marokkanen een poepje laten ruiken: op zondag 29 november zal hij het wereldrecord der langste bruidsstoeten op naam van een rasechte Vlaming zetten.

Vestig het record samen met Han solo. Blink je wagen op en rep je naar de Gentse Zeehaven. Onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder en begeleid door de Gentse flikken én een Marokkaans orkest, zal Han solo met zijn kilometerslange zegetocht de release van zijn eerste DVD ‘Racist’ op uw netvlies branden. In aanwezigheid van de mondiale pers !

Toeters! Bellen! Plankgas! Cabrio’s! Slierten! Waaiers ! En achteraf muntthee.

Alle details over jouw afspraak met Han solo vind je op:
www.han-solo.be/wegbeschrijving-trouwstoet.

Inschrijven doe je via een mail naar: trouwstoet@han-solo.be

Han solo DVD
Verschijn as pimped & tuned as can be met jouw wagen op het appel. De eerste 100 auto’s krijgen gratis de gesigneerde ‘Racist’ DVD. Go home Sinterklaas !

Voor deelnemende vrouwen geldt een hoofddoekplicht, uit respect voor de bruid van Han solo !

Meer weten ?
www.han-solo.be