Afgelopen zondag werd Han solo door de Gentse politie verbannen naar de Gentse Zeehaven om er het huwelijk met zijn kersverse Marokkaanse bruid te vieren. De allereerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen waagde zich ter plekke aan een wereldrecordpoging en verbaasde vriend en vijand met de langste trouwstoet ooit.

Gezeten in een BMW cabrio, geflankeerd door zijn gesluierde bruid en gevolgd door ontelbare gepimpte vehikels, bakte Han solo de Gentse allochtone bevolking een baklava van eigen deeg. Groot lawaai en een stunt van formaat om de release van zijn eerste DVD “racist” luister bij te zetten.

Gerechtsdeurwaarder José Van Backlé legde vierhonderdvijfenzeventig lopende meter vast. “Han solo wordt hiermee wereldrecordhouder langste huwelijksstoet ooit”, aldus de buitenechtelijke zoon van meester Jo Van Backlé, “te meer omdat het vorige record nog op nul meter stond”. Han solo daagt hierbij alle Marokkanen en Turken van de Gentse Sleepstraat uit om beter te doen in de nabije toekomst!

Bekijk hier de fotoreportage van BroedBloeders huisfotograaf Thomas De Bruyne.