Han solo bedankt – uitnodiging première & receptie

Met klinkende titels als “Racist” en “Multikul” heeft Han solo er als allereerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen 2 avondvullende shows op zitten. Steevast stond hij op de barricades, ging hij zijn volk voor, reikte hij oplossingen aan de verziekte politiek én bracht hij komisch heil om de gemoederen te bedaren. Moet Han solo daarvoor bedankt worden? In principe niet, maar hij zou het wel appreciëren en daarom heeft hij nu zijn 3de show klaar. In “Han solo bedankt” krijgt het publiek de ultieme kans om Han solo te bedanken voor zijn jarenlange maatschappelijke inzet.

Ondertussen is Han solo niet meer weg te denken als vaste waarde binnen de Vlaamse comedyscene: beide shows waren te zien op Canvas, [PIAS] Comedy vereeuwigde ‘s mans pleidooien op DVD én nationale topkranten penden 4-sterren recensies neer.

Op vrijdag 18 januari 2013 strijkt Han solo mét onafscheidelijke rugzak neer in CC De Woeker en trapt er om 20u zijn nieuwe theatertour af. Wilt u er als organisator of programmator bij zijn die avond, stuur dan vooraf een mailtje naar reservatie@broedbloeders.be en uw gratis kaarten worden klaargelegd aan de kassa. Graag zien we u ook achteraf verschijnen op de feestelijke receptie ter gelegenheid van deze première!

Als geestelijke vader van Han solo is acteur/regisseur Han Coucke ondertussen ‘the hardest working man’ in comedyland geworden. Naast zijn professionele acteercarrière op TV & in het theater is Coucke ook regisseur van ander komisch uitschot zoals Philippe Geubels, Freddy De Vadder, Henk Rijckaert en Steven Mahieu. Ook is hij een graag geziene mediawatcher op TV & radio in programma’s als “Reyers laat” op Eén & “En nu serieus” op Radio 2. Als comedy-autoriteit ontwikkelde hij ondertussen zijn eigen workshoppenreeks “Iedereen komiek” waarmee hij in diverse culturele centra steeds op zoek gaat naar nieuw talent. Zo is William Boeva, beter bekend als de dwerg die Humo’s Comedy Cup 2012 won, één van zijn poulains.

Graag tot dan!

PS: Bekeek u ons aanbod voor 2013-2014 al? Klik hier!

De BroedBloeders